Twitter: @stefangorling
E-post/MSN/Jabber: stefan@gorling.se
Mobil: 070-815 38 26
E-post/MSN/Jabber: stefan@gorling.se
Mobil: 070-815 38 26
Uppdateringar på Gastrokemi.se
Blogg | Uppdaterad: 2006-12-30
I juldvalan har jag haft tid att skriva ett par artiklar till Gastrokemi.se varför jag passar på att tipsa om lite intressant matlagningsinformation:
- Om vintemperering
- Om olivoljor
- Om salt.. med eller utan jod?
- Kort om rabarbers giftighet
- Recept på en rejäl nyårsmiddag
Det finns även en del andra artiklar men de är mest stubbar hittils.
I övrigt noteras att det finns ett separat RSS-flöde för nyheter på Gastrokemi.se och annat matrelaterat som inte i samma grad kommer att dokumenteras här lälngre, den återfinns här
Senaste projektet är att jag hittat ett måste-tillbehör till köket, nämligen ugnshandsken tillverkad av samma material som brandmännens handskar är gjorda av. The Ove Glove. Någon som sett dem i Sverige? Någon som är intresserad av att köpa dem om jag importerar en bunt?